Evolutie Libra Internet Banking

Semnatura electronica eSIGN

decembrie 2019

eSign este un serviciu oferit clientilor Libra Internet Bank (persoane fizice si companii cu asociat unic) prin care pot semna toate documentele utilizate in relatia cu banca.

 • Clientii Libra pot deschide un cont online in doar cateva minute
 • Fara hartii, fara drumuri la banca
 • Documentele se semneaza direct din internet si mobile banking

Card de Credit Online

octombrie 2016

Clientii Libra Internet Bank pot comanda online un Card de Credit MasterCard Enjoy si pot obtine pana la 20.000 de lei, parcurgand urmatorii pasi:

 • Accesarea aplicatiei de Internet Banking, meniul Carduri;
 • Se incarca o copie scanata a adeverintei de venit sau se semneaza acordul de verificare a veniturilor in cea mai apropiata sucursala;
 • Aprobarea se obtine in scurt timp, contractul se semneaza direct din Internet Banking, iar cardul este livrat gratuit la adresa aleasa de client.

Lansare Credit Online

septembrie 2016

Incepand cu luna septembrie 2016 clientii Libra Internet Bank pot aplica pentru un credit direct din Internet Banking.

Creditul Online este foarte usor de obtinut:

 • Solicitarea se efectueaza online, accesand tab-ul Credite din Internet Banking;
 • Se incarca o copie scanata a adeverintei de venit sau se semneaza acordul de verificare a veniturilor in cea mai apropiata sucursala;
 • Dupa obtinerea aprobarii, se semneaza contractul direct din Internet Banking.

Serviciul de Plati Recurente prin internet banking

septembrie 2016

Serviciul Internet Banking si aplicatia Mobile Banking au o noua functionalitate: definirea de plati recurente.

Prin acest serviciu, se poate selecta ca o plata in lei sau in valuta sa aiba loc cu o anumita frecventa (saptamanal, lunar, la o anumita data etc). In plus, serviciul este gratuit si nu va fi comisionat suplimentar.

Pentru a seta o plata recurenta in Internet Banking, se acceseaza optiunea Plati, apoi unul din tab-urile Plati lei sau Plati valuta. Dupa bifarea optiunii Plata recurenta se defineste frecventa si perioada acesteia.

In cazul in care se doreste vizualizarea unei situatii a platilor recurente care au fost definite, se acceseaza sectiunea Plati recurente din cadrul meniului Plati.

Lansarea serviciului de portabilitate

noiembrie 2015

Incepand cu luna noiembrie, clientii Libra Internet Bank pot porta banii instantaneu din orice cont bancar din Romania, direct in Contul de Economii Nelimitat cu dobanda avantajoasa.

Pentru accesarea serviciului de portabilitate clientii trebuie sa urmeze 3 pasi simpli:
-Accesarea aplicatiei de internet banking si alegerea meniului „Porteaza banii gratuit”;
-Completarea sumei care se doreste a fi transferata si datele cardului, necesare procesarii platii, la fel ca la orice alta tranzactie online cu cardul;
-Banii sunt transferati gratuit si instantaneu, direct in contul de economii nelimitat, cu dobanda avantajoasa.

Cardul Libra Free – din Internet Banking, direct la tine acasa

mai 2015

Incepand cu luna mai, clientii persoane fizice pot comanda cel mai popular card Libra Internet Bank, direct din pagina ta personala de Internet Banking. Cardul Libra Free ofera zero comision de administrare si zero comision de retragere la peste 400 de ATM-uri Euronet, iar odata comandat, el este expediat, prin curier, la orice adresa din Romania.

In plus, clientii au 3 optiuni importante cu privire la cardul Libra Free:

 • Il pot activa online, direct de acasa
 • Ii pot modifica singuri limitele de utilizare
 • Il pot bloca oricand doresc (temporar sau definitiv), inclusiv pentru cumparaturi online

Noile conturi de economii care te ajuta sa economisesti inteligent!

septembrie 2014

Odata cu inceputul toamnei, Libra Internet Bank vine in intampinarea clientilor persoane fizice care doresc sa economiseasca inteligent, cu 2 produse: Contul de Economii Eveniment si Contul de Economii Nelimitat. Pe langa dobanzile foarte atractive, cele 2 produse oferta solutii pentru mai multe scenarii de economisire: permit atat posibilitatea de a economisi specific, pentru un anumit eveniment, prin setarea unei scadente, cat si pentru situatii neprevazute, pe perioada nelimitata , beneficiind de flexibilitate maxima in accesarea banilor.

In plus, procesul economisirii este gandit sa fie cat mai simplu pentru clienti, prin integrarea unui sistem de alimentare automata a conturilor de economii, cu o suma fixa, fie lunar, fie la fiecare tranzactie cu cardul.

Comunicare directa si solutii instant prin serviciul Libra Live Chat

februarie 2014

Libra Internet Banking a lansat Libra Live Chat, un serviciu de asistenta online care ofera tuturor clientilor bancii posibilitatea de a contacta un operator, printr-o fereastra de chat, pentru a obtine ajutor pe loc pentru gestionarea operatiunilor pe internet.

Libra Live Chat este o functionalitate incorporata in serviciul de internet banking, fiind foarte usor de accesat, printr-un simplu click.

Noua aplicatie Libra Mobile Banking

noiembrie 2013

Direct de pe smartphone: sold actualizat in timp real, plati, schimb valutar, depozite. Acum ai mobilitate maxima cu aplicatia Libra Mobile Banking, in calatorie, la birou intre doua intalniri importante sau acasa in weekend.

Descarca-ti pe smartphone aplicatia Libra Mobile Banking din Google Play / AppStore:

Google Play    AppStore

Libra Internet Banking cu procesare 24/7

septembrie 2013

Am extins in orele de seara si in weekend procesarea imediata a principalelor tipuri de operatiuni pe care le ordoni prin Internet Banking.

De exemplu, iti muti banii pe card online, chiar daca e noapte, si ii poti deja folosi! Sau transferi online o suma altui client Libra Internet Bank si o primeste indata, chiar daca e weekend.

O noua platforma optimizata de Internet Banking pentru tine

februarie 2013

Din 12 februarie 2013, Libra Internet Bank iti ofera o versiune imbunatatita a platformei Internet Banking:

 • Incarcare mai rapida a paginilor.
 • Actualizare prompta a soldurilor.
 • Simplificarea pasilor de efectuare a operatiunilor.
 • Facilitati noi si utile.
 • Grupare intuitiva a sectiunilor.
 • Iti pastrezi discount-ul de o treime la comisioanele operationale online fata de cele de la ghiseu, fara taxa de activare si fara abonament.

platforma noua internet banking

Conectare prin SMS folosind orice browser

aprilie 2012

Conectare prin SMS – o metoda simpla si sigura de autentificare in internet banking, principalele avantaje fiind compatibilitatea cu browserele populare: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Safari, Opera, Google Chrome si accesarea aplicatiei de pe sistemele de operare Windows, Linux si Mac OS.

banner conectare prin SMS

Alerte pe email / prin SMS la incasari – serviciul este in continuare GRATUIT

martie 2012

Serviciul de alerte pe email / prin SMS – acest serviciu trimite catre adresa de email / numarul de telefon setat informatii cu privire la incasarile unor sume de bani primite fie prin transfer bancar, fie prin depuneri de numerar la casierie.

Alerte prin SMS pentru plati, schimburi valutare, depozite, instrumente la plata

noiembrie 2011

Serviciul de alerte prin SMS – acest serviciu este gratuit si trimite catre numarul de telefon setat, informatii cu privire la procesarea unor tranzactii sau cu privire la apropierea unor scadente.

Generare rapoarte CIP/ RECOM pentru PJ

septembrie 2010

investigator_persoane_juridice

Acces folosind www.internetbanking.ro

iunie 2010

Aplicatia Libra Internet Banking poate fi accesata direct de pe domeniul www.internetbanking.ro.

Schimbare layout + Versiunea in limba engleza

mai 2010

Schimbare layout
Modificarile survenite au ca scop imbunatatirea dispunerii informatiei si a accesului clientilor la functionalitatile serviciului. In cadrul meniului principal au aparut de asemenea modificari, noua varianta de grupare a functionalitatilor fiind gandita pentru a simplifica desfasurarea operatiunilor de catre client.

Versiunea in limba engleza

Alerte pe email pentru plati, schimburi valutare, depozite, instrumente la plata

martie 2010

Serviciul de alerte pe email – acest serviciu este gratuit si trimite catre adresa de e-mail setata, informatii cu privire la procesarea unor tranzactii sau cu privire la apropierea unor scadente.

Nu ai mobile banking?