Acum vezi si documente ale contului tau, prin Internet Banking

Ti-ai dorit sa poti face cat mai multe lucruri online si sa ai acces de la distanta la cat mai multe informatii despre conturile tale. La Libra Internet Bank iti oferim acum mai multa transparenta operationala prin Internet Banking: iti analizezi starea unor acte aferente contului, observi imediat daca ai nevoie sa actualizezi unul din aceste documente.

Fie ca esti persoana fizica sau juridica, daca ai drept de semnatura A, intri in aplicatia Internet Banking si deschizi, tiparesti sau salvezi: delegatii, fise cu specimen de semnaturi, mandate de debit direct, atat in versiune curenta, cat si in versiuni anterioare.

Optiunea este disponibila gratuit si este usor de folosit. Dupa logarea in aplicatia Internet Banking:

  • Accesezi sectiunea Rapoarte.
  • Intri in submeniul Documente client. Se afiseaza lista versiunilor curente ale documentelor (delegatii, FSS, MDD).
  • In dreptul fiecarui document, ai optiunea „Vizualizeaza” prin care deschizi documentul si ai posibilitatea sa il salvezi sau sa il tiparesti.
  • De asemenea, in dreptul fiecarui act, foloseste optiunea „Vezi istoric”, care iti deschide lista versiunilor anterioare ale documentului, cu posibilitatea de a le deschide, tipari, salva.

 

Poti contacta echipa de suport Libra Internet Bank la Email internet banking sau la Call Center-ul bancii: 021 2 088 088, L-V: 08:00-22:00.

Faci banking de la distanta. Mai usor, mai rapid, mai ieftin. Siguranta si transparenta operationala.

Nu ai mobile banking?