Avantaje Libra Internet Banking

Internet banking: protejeaza-ti datele de acces

Pastreaza-ti confidentiale ID-ul de utilizator si parola de Internet Banking / Mobile Banking. Activeaza-ti alerte pe telefon sau email pentru operatiunile derulate pe contul tau, ca un control suplimentar. Chiar daca datele tale de logare la internet banking, in cazul conectarii prin sms, nu pot fi folosite fara cod de securitate primit prin SMS la fiecare conectare, ele trebuie sa ramana confidentiale.

Este un serviciu GRATUIT: fara taxe de activare sau de administrare

Pentru serviciul Libra Internet Banking nu se percepe taxa de activare si nici taxa de administrare. Serviciul permite gestionarea conturilor simplu, sigur si rapid. Poate fi accesat in mod gratuit 24 de ore din 24, 7 zile pe saptamana.

Discount de o treime la comisioanele operationale online fata de cele de la ghiseu

Fata de comisioanele percepute pentru operatiunile desfasurate in sucursale, pentru operatiuni desfasurate prin intermediul aplicatiei de internet banking comisioanele sunt cu o treime mai mici.

Poti vizualiza soldurile conturilor curente si ale conturilor de card/credit

In cadrul aplicatiei de internet banking clientul va putea consulta o lista cu soldurile conturilor sale: atat conturi curente, cat si conturi de card/credit.
Actualizarea soldurilor pentru conturi se proceseaza in timp real.

Poti efectua plati in lei si in valuta

Libra Internet Banking permite clientilor sa efectueze ordine de plata in lei si ordine de plata in valuta.
Pentru ordinele de plata ce se repeta cu o anumita frecventa se pot configura sabloane de ordine de plata.
Acum, prin noua platforma Internet Banking, poti efectua rapid, intr-o singura pagina, mai multe plati din acelasi cont, catre mai multi beneficiari, accesand noua functionalitate „Plati multiple”.
Atat optiunea „Plati lei”, cat si optiunea „Plati buget” se regasesc acum intr-un singur formular, printr-un flux imbunatatit selectezi rapid beneficiarii grupati pe cele doua categorii.

Detii managementul depozitelor (constituire/spargere depozite)

O alta functionalitate este cea care permite managementul depozitelor. Fiecare client isi poate constitui depozite la termen in diferite devize sau poate solicita spargerea unui anumit depozit. Serviciul ofera si posibilitatea de a vizualiza un istoric al depozitelor.
In noua platforma Internet Banking iti vezi rapid si clar lista depozitelor active si constitui depozite in mai putini pasi.

Poti vizualiza istoricul tranzactiilor efectuate prin internet banking

Clientul are la dispozitie posibilitatea de a vizualiza istoricul ordinelor transmise catre banca (ordine de plata in lei sau in valuta, ordine vanzare/cumparare valuta, ordine de schimb valutar, constituire/spargere depozit), intr-o anumita perioada de timp, prin intermediul aplicatiei de internet banking.

Poti vizualiza extrase de cont si defini alerte de notificare

La solicitarea clientului, sistemul poate genera extrase de cont pentru oricare din conturile sale, inclusiv extrase pentru carduri de credit. Totodata, o alta functionalitate este cea care permite definirea de alerte de notificare prin e-mail. Dupa configurarea acestei optiuni, aplicatia va trimite catre adresa de e-mail definita de client informatii cu privire la procesarea unor tranzactii sau la apropierea unor scadente.

Poti monitoriza ordinele in timp real

Libra Internet Banking permite clientilor sa urmareasca in timp real executia ordinelor transmise catre banca, astfel incat se poate stii in permanenta starea in care se gaseste un anumit ordin.

Poti consulta evolutia cotatiilor valutare BNR

Aplicatia de internet banking permite urmarirea evolutiei cotatiilor valutare BNR. Dupa stabilirea devizei si a intervalului de timp, clientul va putea vizualiza istoricul cursului BNR pentru respectiva deviza.

Ai la dispozitie o zona de mesaje, alerte si link-uri rapide

Libra Internet Banking iti pune la dispozitie o zona de link-uri rapide pentru actiuni uzuale, fara sa mai fi nevoit sa cauti serviciul dorit in meniurile de navigare.
De asemenea, noua platforma iti ofera si o zona de „Mesaje si Alerte” in care vei primi diverse notificari si vei fi mereu la curent cu noile facilitati.

Poti efectua schimburi valutare si conversii valutare intre diferite devize

Libra Internet Banking permite clientilor sa efectueze schimburi valutare si conversii valutare intre diferite devize.
Noul Internet Banking iti aduce un singur formular simplificat pentru schimburi valutare, cu calcul automat.

Nu ai mobile banking?