Grafic online de rambursare a creditului

Cand nu ai la indemana actele aferente creditului tau de la Libra Internet Bank si vrei sa iti amintesti valoarea ratelor, a dobanzii etc, iti consulti comod graficul de rambursare in aplicatia de online banking. Ai posibilitatea sa salvezi si sa tiparesti acest document, direct din Internet Banking.

Noua optiune este gratuita si este disponibila pentru persoane fizice si juridice. Dupa logare, parcurgi acesti pasi:

 • Intri in meniul Conturi, sectiunea Grafic nou.
 • Bifezi numarul contractului de credit si optiunea pentru care doresti grafic: angajament sau tragere si apesi butonul „Genereaza”.
 • Automat esti directionat in sectiunea Istoric grafice, unde selectezi din lista ultimul grafic generat. Foloseste optiunea „Refresh” pentru a urmari stadiul cererii tale.
 • In stadiul „Grafic de rambursare nou generat, nevizualizat”, foloseste optiunea „Printeaza” pentru a deschide documentul si a-l tipari sau salva.
 • Graficul care ti se afiseaza difera in functie de natura facilitatii de creditare de care beneficiezi de la Libra Internet Bank, astfel:
   
  – La un credit cu rambursare in rate, vezi ratele prestabilite, convenite cu banca. Valorile afisate nu cuprind alte eventuale obligatii datorate.
  – Pentru linie de credit, vezi istoricul dobanzilor si valori orientative viitoare ale acestora. Pentru „Angajamente”, coloana „Sold principal” reprezinta dreptul de utilizare. Pentru „Tragere”, valorile scadente in viitor, dupa data listarii, sunt doar orientative si se pot modifica in functie de utilizarile/rambursarile facute de tine pana la urmatoarea scadenta.

 

Pentru asistenta tehnica, iti stam la dispozitie de luni pana vineri intre orele 08:00-22:00 la Call Center 021 2 088 088 sau la Email internet banking.

Comod. Sigur. Diversificat. Online banking de la Libra Internet Bank.

Nu ai mobile banking?