Libra Internet Banking cu procesare 24/7

Am extins in orele de seara si in weekend procesarea imediata a principalelor tipuri de operatiuni pe care le ordoni prin Internet Banking.

Astfel, indiferent de ziua si ora la care le semnezi online:

  • poti initia transferuri in lei sau valuta intre conturile proprii sau catre alte conturi deschise la Libra Internet Bank. Acestea sunt procesate in timp real 24/7 , banii intrand imediat in contul beneficiar. Transferurile catre un cont de la alta banca debiteaza contul platitorului imediat, indiferent de zi si ora, urmand a fi decontate in urmatoarea sesiune Transfond. Tranzactiile realizate in weekend si zile nelucratoare le poti vizualiza pe extras a doua zi lucratoare.
  • poti solicita oricand constituirea unui depozit, inclusiv in weekend si zile nelucratoare;
  • poti semna online lichidarea unui depozit si iti vezi de indata suma aferenta in contul curent, cu exceptia intervalului 00:00-06:00 urmator unei zile lucratoare. Operatiunile initiate in acest interval vor fi procesate dupa ora 06:00, ziua curenta.
  • schimb valutar la curs standard (in anumite conditii, descrise in Manualul Internet Banking)

In plus:

  • Poti consulta statusul fiecarui transfer in timp real in sectiunea Autorizari sau iti poti seta alerte atat pentru operatiunile procesate, cat si pentru cele neprocesate.
    Transferurile sunt efectuate in limita soldului disponibil la momentul executiei. In cazul in care nu ai fonduri suficiente, transferul ramane in asteptare 15 minute si se proceseaza cu succes daca primesti bani in cont in acest interval.

Te consiliem cu placere daca ne contactezi pentru asistenta tehnica, de luni pana vineri intre orele 08:00-22:00, la Libra Call Center 021 2 088 088 (tarif normal) sau la Email internet banking .

Nu ai mobile banking?