Status SWIFT in timp real

Prin noua optiune creata de Libra Internet Bank, ai posibilitatea ca, dupa ce efectuezi o plata valutara externa prin Internet Banking, sa urmaresti online statusul procesarii ordinului, pana la stadiul „Confirmat SWIFT”, care iti confirma procesarea cu succes a platii de catre Libra Internet Bank. Apoi vizualizezi o copie similara mesajului SWIFT, pe care o poti si tipari.

Iti oferim utilizare promotionala cu comision 0 a acestei optiuni pana la data de 30.06.2013 . Ulterior, serviciul va fi comisionat cu 10 RON/operatiune (echivalent in valuta platii).

Pentru a vizualiza mesajul similar SWIFT, dupa logarea in aplicatia Internet Banking urmezi acesti pasi:

  • Intri in sectiunea Rapoarte.
  • Selectezi submeniul Monitor ordine.
  • In dreptul fiecarui ordin de plata in valuta efectuat si semnat, urmaresti starea acestuia, de la stadiul „Semnat, dar netransferat” pana la „Asteapta confirmare SWIFT” si, respectiv, „Confirmat SWIFT”. Foloseste butonul „Refresh” pentru a actualiza pagina.
  • In dreptul ordinului de plata, dupa aparitia confirmarii SWIFT, vei putea folosi si link-ul „Tipareste mesajul SWIFT”.

 

Pentru asistenta tehnica, asteptam intrebarile tale la Email internet banking sau la Call Center-ul bancii 021 2 088 088, de luni pana vineri intre orele 08:00-22:00.

Sigur si comod. Fara drumuri la banca. Platforma online imbunatatita. Mai multa transparenta operationala.

Nu ai mobile banking?